17 november 2017

Een huwelijk vol liefde voor Nancy: Thuis bij Linx

Ja hoor, je leest het goed: Linx Fashion speelt opnieuw een rol in een tv-huwelijk. Deze keer trouwde Nancy van ‘Thuis’ met haar ‘Didi’. En of wij enthousiast waren om Nancy te kleden in haar prachtige bruidsjurk, samen met haar dochter Femke.

Thuis bij Linx: het huwelijk van Nancy en Dieter

Nancy gaat met dit huwelijk helemaal voor haar nieuwe grote liefde, de aaibare politieagent Dieter Van Aert. Niets staat hen in de weg, en dat zie je aan de manier waarop Nancy straalt.

De bruidsjurk van Nancy

Voor dit personage kozen Ann Pira en haar styliste voor een totaal andere look dan voor het huwelijk van personage Judith. Niet donker en mysterieus, maar net licht, luchtig en speels. Ze kwamen langs bij Linx Fashion, en samen kozen we de perfecte bruidsjurk voor deze mooie dag. We gingen voor een korte bruidsjurk die Nancy écht doet stralen. Romantisch en vlot tegelijk, voor een huwelijk vol vonken!

Een prachtig huwelijk vol liefde

En hoewel Nancy’s ex, Eddy (gespeeld door Daan Hugaert), er toch nog een stokje voor probeert te steken met een emotionele brief, kiest Nancy resoluut voor Dieter. Wat volgt is duidelijk: een prachtig trouwfeest vol liefde.

Zo moeder, zo dochter

Ook de dochter van Nancy, Femke (vertolkt door Vanya Wellens), kwam langs bij Linx voor haar feestoutfit. Zij koos voor een tijdloze cocktailjurk in een lichte roze kleur. Ideaal om een dag vol vreugde te vieren. Proficiat

Deel dit artikel