8 november 2017

De perfecte match: een kostuum voor hem en trouwjurk voor haar

Ben jij op zoek naar de bruidsjurk van je dromen? En jouw toekomstige? Weet hij welke stijl hij best uitgaat met zijn kostuum? Het is een must dat jullie outfits perfect bij elkaar passen. Jammer genoeg weet je niet hoe je partner er precies uit zal zien. Daarom baseer je je best op een bepaalde stijl, met een kenmerkend uitgangspunt. Wij zetten een aantal outfits langs elkaar.

Glamoureus

Willen jij en je bruidegom écht in ‘t middelpunt van alle aandacht staan? Met een glamoureuze look laat je met gemak alle hoofden draaien. Jullie vallen op met prachtige details in een ongeziene outfit. Toch passen jullie perfect bij elkaar, door te kiezen voor dezelfde stijl en kleurtonen.

Een trouwjurk van Demetrios is jou op ‘t lijf geschreven. De opvallende collectie is perfect voor elke bruid die écht wilt schitteren op haar grote dag.

Als bruidegom kies je voor een klassieke uitstraling met een unieke afwerking. Denk aan opvallende pochettes, een prachtige gilet, en speciale das. Dit kostuum van Archetipo Couture is perfect!  

Romantisch

Romeo en Julia zijn er niets tegen! Met een romantische look laten jullie alle harten smelten. Zachte kleuren, kant, en fijne details staan centraal, en zetten de juiste sfeer voor een dag vol liefde.

Met de collectie van Morilee brengt Madeline Gardner je een aantal hemelse bruidsjurken, met veel kant en poederige kleuren. Rushes en subtiele kristallen geven je bruidslook de romantische finishing touch die je zoekt.

Ook voor romantische bruidegoms staat Archetipo Couture klaar. Dit kostuum brengt de gentleman in je man naar boven, door de klassieke afwerking in een opvallend design.

Modern

Liever iets helemaal anders? Dat creëer je met een moderne combinatie die je waarschijnlijk niet elke dag tegenkomt. Kies voor kleur, opvallende vormen en een afwerking vol mooie details. 

Randy Fenoli is je held als je kiest voor een moderne uitstraling. In zijn collectie vind je trouwjurken die je nergens anders ziet, met prachtige silhouetten en een moderne afwerking.

Met een kleurrijk kostuum als dit van Archetipo Couture pas je als bruidegom perfect bij je moderne bruid. De glanzende stof en het slanke silhouet creëren een gepaste uitstraling voor elke bruidegom die helemaal mee is met z’n tijd.

Beachy

Hou jij het liever los en speels? Dan is een beachy outfit perfect voor jullie huwelijk. Luchtige stoffen en eenvoudige details zorgen voor een vrij gevoel. Perfect om de hele dag (én nacht) comfortabel te feesten.

Als beachy bride kies je voor een vloeiende rok die zich makkelijk aanpast aan jouw bewegingen. Met een lichte stof als tule, en een prachtige open rug, creëert deze bruidsjurk van Demetrios de ideale look.

Torre Marley heeft de mooiste vlotte kostuums voor elke bruidegom die op zoek gaat naar comfort. Zachte stofjes en lichte kleuren doen je stralen op eender welke locatie.

Nog meer inspiratie nodig om de juiste stijl te bepalen? Ontdek al onze collecties, maak een afspraak in één van onze showrooms en ontvang het beste advies van onze experten.

Deel dit artikel