20 november 2017

Randy Fenoli: Onze favorieten uit de collectie

Linx Fashion is fan van Randy Fenoli. Niet alleen van zijn expertise, ervaring en enthousiasme, maar ook van zijn prachtige bruidscollectie. Hij lanceerde een tijdje geleden zijn eerste collectie trouwjurken. Wij zijn heel blij dat wij enkele van zijn topstukken in onze showrooms aan jullie mogen voorstellen. Daarom tonen we jullie graag onze favorieten.

Vintage Madeline

We beginnen meteen met een topper: Madeline straalt een echte vintage-feel uit, en geeft je meteen de nodige glamour mee door de juiste hoeveelheid bling. Het slanke silhouet zet je vrouwelijke vormen in de kijker, terwijl je met de lage rug een sexy troef uitspeelt. Wie valt daar nu niet voor?

Modern Krystal

 

Iets helemaal anders is deze moderne zeemeermin bruidsjurk, afgewerkt met steentjes en Swarovski kristallen. De sweetheart halslijn flatteert je lichaamsvorm, en blijft daardoor een favoriet voor vele bruidjes. Éen ding is zeker: met een jurk als deze schitter je gegarandeerd de hele dag.  

Romantisch Jasmine

Ook aan de romantische zielen onder jullie heeft Randy Fenoli gedacht. Met een kanten trouwjurk als deze gaan al je romantische dromen in vervulling. Kapmouwtjes in kant, een flatterend silhouet, en een prachtige lage rug met knoopjes: wat zoek je nog meer in de jurk van je dromen? Een beetje sexyness misschien? Ook daar is aan gedacht. En Randy zou Randy niet zijn als hij ook niet een paar schitterende kristallen had voorzien.

Iets voor jou?

Ook zo dol op zijn trouwcollectie? Vul je pasmandje met de trouwjurken die jij zou willen dragen op jouw grote dag, en maak meteen een pasafspraak. Tot snel!

Deel dit artikel