22 december 2017

Stijlvol zwart: Vijf keer cocktail, vijf keer anders

Een zwarte feestoutfit is altijd een goed idee. Zwart is een klassieker, en da’s niet vreemd. De kleur staat iedereen, is super stijlvol én is perfect te combineren met heel wat schoenen en accessoires. Wat wil je nog meer? Ook bij Linx zijn we fan van deze kleur. Daarom voorzien we je graag van heel wat mooie zwarte cocktailjurken. We zetten er een paar op een rij.

Zwart en mysterieus - Linea Raffaelli

Dat Linea Raffaelli de meest prachtige cocktailjurken heeft, dat wisten we al. Ook in ’t zwart heeft dit merk een paar opvallende stuks, die elk vrouwenhart doen smelten. Deze lange kanten jurk is daar een perfect voorbeeld van. De lage rug geeft de cocktailjurk een sexy gevoel, terwijl het zwarte kant zorgt voor een mysterieuze twist. Durf jij deze look te proberen? Wij raden het in ieder geval aan!

Jurk: Linea Raffaelli Gold Resort Collection

Zwart en sexy - Linea Raffaelli

Een beetje schattig, een beetje sexy. Deze cocktailjurk van Linea Raffaelli laat net genoeg huid zien voor de perfecte avondlook. En wees gerust, deze topper is niet alleen een ideale outfit tijdens een exclusief event. Integendeel! Draag deze jurk op een avondje uit met je vriendinnen, of tijdens een romantische date. Opgepast: verwacht een storm aan complimentjes.

Jurk: Linea Raffaelli Casual Chique

Zwart en stoer - Renata

Is een jurk niet helemaal je ding, maar wil je toch je vrouwelijkheid tonen? Kies voor een stijlvolle jumpsuit die je stoere kant laat zien, zonder aan vrouwelijkheid te verliezen. Met een mooi juweel en een hoge hak laat je deze outfit helemaal schitteren. De perfecte optie voor als je wilt opvallen met je zwarte outfit.

Jurk: Renata

Zwart en speels - Linea Raffaelli

En als je die vrouwelijkheid op een speelse manier wilt tonen, dan kies je best voor een cocktailjurk als deze van Linea Raffaelli. De korte strakke jurk op zich is modern, en zou perfect zijn om te dragen op kantoor. Het verrassingseffect zit ‘m in de lange, luchtige sleep. Hiermee creëert de jurk in één klap heel wat speelsheid. Voor de vrouw die nét dat tikje extra wilt.

Jurk: Linea Raffaelli

Deel dit artikel