23 januari 2018

Opendeurdagen bij Linx: Ontdek als eerste de zomercollectie

Tijd voor de zomer, tijd voor kleur! Heb jij een belangrijk event gepland in ’t komende jaar, of wil je jezelf verwennen met een nieuwe outfit? De nieuwste zomercollecties voor 2018 van een aantal topmerken zijn binnen. En die vind je ook bij ons. Dat moeten we vieren!

Ontdek als eerste de nieuwste collectie tijdens onze opendeurdagen

Daarom zetten wij onze deuren voor je open. Linx Fashion houdt maar liefst drie opendeurweken tijdens de komende maanden. Dat doen we niet op één, niet op twee, maar op drie locaties. Zo geniet je overal van deze fijne dagen. Driedubbel feest!

Jurk: Cabotine

Kom langs in onze showrooms en ontdek als eerste onze exclusieve collecties voor de zomer. Laat je verleiden door de verrassende details en unieke stoffen van onze prachtige cocktailjurken. Pas jouw favorieten, en zet meteen je beste beentje voor in’t komende seizoen. Op een gezellig avondje uit met je vriendinnen, een modern feestje op je werk, en op ’t huwelijk waar je al maanden naar uit kijkt. Wij hebben de perfecte outfit voor jou.

Waar wacht je nog op? Kom langs op een van deze locaties: 

 • Linx Aartselaar
  Antwerpsesteenweg 19, Aartselaar
  5 tot en met 11 februari

  26 februari tot en met 4 maart
  Ook open op zondag, van 13u tot 18u
 • Linx Leuven
  Vismarkt 17, Leuven
  5 tot en met 11 februari
  26 februari tot en met 4 maart
  Ook open op zondag, van 13u tot 18u
 • Linx Hasselt
  Ingang via Havermarkt 29 en Kapelstraat 20, Hasselt
  29 januari tot en met 4 februari
  26 februari tot en met 4 maart
  Ook open op zondag, van 13u tot 18u

Nu al een kijkje nemen? Ontdek een deel van de nieuwe cocktailjurken nu al online, en pas ze binnenkort in onze showrooms.

Jurk: Renata

Zien we jou binnenkort? Maak snel je pas-afspraak, noteer de datum in je agenda en begin alvast te dromen over alle prachtige nieuwe collecties. Tot snel!

 

 

Deel dit artikel